Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Ray-Ban solbriller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Ray-Ban solbriller for barn. De kjente Ray-Ban klassikerne, inkludert Wayfarer, Aviator og Clubmaster, finnes også til den yngre garde. Solbrillene kommer i mange forskjellige farger og størrelser. I tillegg kan man få styrke i Ray-Ban solbrillene, dersom dette ønskes. Vi fører også Ray Ban briller for barn.

Vårt utvalg av solbriller byr på mange forskjellige farger og størrelser. Og vi er her for å hjelpe å finne den perfekte solbrillen for deg. Synet vårt er ekstra viktig å beskytte de mot farlige UV-stråler og det gjør man med å bruke solbriller. Ønsker du styrke i solbrillene anbefaler vi at du setter opp en time til synstest først, slik at du får riktig styrke. Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse. Klikk her for å bestille synstest.

Ray-Ban solbriller for barn

Ray Ban solbriller for barn logo

Ray-Ban ble etablert i New York i 1937. De første brillene var designet etter ønske fra det amerikanske luftforsvaret. I følge US Army Air Corps Lieutenant General John MacCready led mange av luftforsvarets piloter av hodepine og høydesyke som et resultat av solrefleksjoner oppe i luften. Den første Ray-Ban brillen, en metall ramme med grønne glass, ble dokumentert med navnet «Aviator». Navnet henger igjen den dag i dag.

Ray-Ban solbriller har siden 1937 vært en gjenganger i motebildet. John F Kennedy, Jack Nicholson, Katy Perry, Brad Pitt, Jude Law, Paris Hilton – listen er lang over kjendiser som bruker Ray-Ban solbriller.

 

Bestill synsprøve