Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Ray-Ban briller

Synsenteret Stavanger har et stort utvalg av Ray-Ban briller for barn. Ray-Ban briller er utrolig tøffe, men også komfortable og slitesterke. Det er mange forskjellige størrelser og farger å velge mellom. Vi har også Ray-Ban solbriller for barn. Du kan nå reservere en tid med brillekonsulentene våre, slik at vi står klar for å hjelpe deg og barnet ditt på et tidspunkt som passer i din hektiske hverdag. Før man fyller 18 år endrer synet seg en del, og det er det viktig å gå til optiker en gang i året. Vi vil også alltid anbefale å sjekke synet før et nytt par briller blir bestilt.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller, inkludert Ray-Ban briller, er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Ray-Ban briller for barn

ray ban briller logo

Ray-Ban var etablert i New York i 1937. De første brillene var designet etter ønske av det amerikanske luftforsvaret. I følge US Army Air Corps Lieutenant General John MacCready led mange av luftforsvaret’s piloter av hodepiner og høydesyke som et resultat av solrefleksjoner oppe i luften. Den første Ray-Ban brillen, en metall ramme med grønne glass, ble dokumentert med navnet «Aviator». Navnet henger igjen den dag i dag. Ray-Ban solbriller har siden 1937 vært en gjenganger i motebildet. John F Kennedy, Jack Nicholson, Katy Perry, Brad Pitt, Jude Law, Paris Hilton – listen er lang over kjendiser som bruker Ray-Ban solbriller.

Bestill synsprøve