Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

EasyTwist briller

EasyTwist briller er laget med en teknologi patent som gjør at disse brillene er veldig fleksible. Brillene tåler usedvanlig mye, ettersom metallet EasyTwist bruker vedstår mye og spretter tilbake i original posisjon. Dette gjør at brillene er bedre rustet mot små, lekne barnefingre. Flere av modellene kommer også med tilpassete, polariserte solbrille-clipons.

Kanskje du har lagt merke til at barnet ditt har sett litt dårligere i det siste? Eller kanskje hun eller han myser foran TVen? Eller har vanskelig for å lese? Vi tar med glede en synstest for å se om briller kan være nødvendig. For å reservere en time kan du enkelt fylle ut skjemaet i høyre kolonne. Det er også mulighet for å reservere tid til rådgivning når du skal finne et det optimale brillene for barnet ditt.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

EasyTwist briller for barn

easy twist briller logo

EasyTwist brillene er laget av amerikanske brilleselskapet Aspex, som var etablert i 1965. I over 40 år har selskapet utviklet og designet nyskapende brillekolleksjon. EasyTwist er laget med Trilaston, et innovativt metall Aspex har utviklet selv og har patent på. Teknologien er basert på en kopper og aliminiums legering, som gjør at brillene er ekstremt fleksible.

Bestill synsprøve