Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Briller for barn

briller for barnHos Synsenteret Stavanger er vi lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal få det beste ut av ditt syn, og våre kunder er ikke bare voksne – også barn trenger briller. Vi er derfor stolte av å kunne tilby det som trolig er landets største utvalg av briller og solbriller for barn i alle aldre.

Noen barn syns kanskje det er litt skummelt, eller kjedelig å få briller – derfor er vi opptatt av at hele prosessen, fra testing til ferdig produsert brille, skal være gøy! Det er viktig for oss at vi kan bidra med humor og moro, og ikke minst ekspertise når den lille skal velge ut en brille som gjør hverdagen enklere. Vi vil at de små kundene våre skal oppleve samme valgfrihet, og det å bli tatt på alvor, som de voksne kundene våre gjør – og at både du som forelder, og barnet ditt skal være hundre prosent fornøyd.

Vi vil hjelpe dere å finne både kule, tøffe, fine og ikke minst komfortable briller som er av ytterste kvalitet – slik at de tåler en støyt på lekeplassen og i skolegården. Til dagene med sol tilbyr vi selvfølgelig også en rekke barnesolbriller som kan fås med styrke.

Hvordan vet jeg om barnet mitt trenger briller?

Den aller sikreste måten å vite om synet til ditt barn kunne hatt godt av litt ekstra hjelp er å ta en synstest. Dersom du kjenner deg igjen i ett eller flere av punktene under anbefaler vi at du bestiller en time hos oss for synstest.

  1. 1. Mysing
  2. 2. Snur hodet på siden
  3. 3. Sitter altfor nært TV
  4. 4. Mister punktet på siden
  5. 5. Dekker ett øye for å lese eller se på TV.
  6. 6. Overdreven tårevæske
  7. 7. Gnir øyene ofte
  8. 8. Bruker pekefingeren til å guide lesingen
  9. 9. Sensitiv ovenfor lys
  10. 10. Hyppige hodepiner

Tegnene over trenger ikke nødvendigvis å bety at barnet trenger briller, men en synstest vil også kunne avdekke eventuelle svakheter i barnets syn, og kan gi en pekepinn på om det er noe du bør være oppmerksom på fremover.

Noen tilfeller vil bli kunnet dekket av NAV. Vi hjelper gledelig med å fylle skjemaene du trenger til NAV-søknaden din. Her kan du lese mer på NAV sine hjemmesider.

Bestill synsprøve