Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Oakley vernebriller

Synsenteret i Stavanger har Oakley vernebriller. Endelig er vernebrillene fra Oakley CE-godkjente*. Det vil si at du nå kan bruke favoritt-merket ditt i solen, på ski og nå også på jobb! Som de alle de andre Oakley lager, er disse brillene designet med hver eneste lille detalj i minne. Oakley’s industri kolleksjon er av ypperste kvalitet. Den kromete rammen gjør at man får et større perifert synsfelt, i tillegg at man får bedre sidebeskyttelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre briller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Slik ser Oakley Industrial M-Frame vernebrillen ut:

oakley-verne-briller

Oakley vernebriller

oakley-vernebriller-logo

Oakley har laget øyebeskyttende briller i over 20 år. Selskapet har hele tiden videreutviklet brillene, og med årene har Oakley blant annet blitt et av veldig få merker som er godkjent for bruk av det amerikanske militæret. Oakley vernebriller (Oakley SI M Frame®) foreviget av Matt Damon i filmen Grønn Sone.

Oakley-vernebriller-Matt-Damon

 

* Dessverre gjelder dette kun Oakley vernebriller uten styrke.

Bestill synsprøve