Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Nordic Protection vernebriller

Dersom du er på jakt etter et par vernebriller til å ha på jobb er Nordic Protection vernebriller et veldig godt alternativ. Vernebrillene er tilgjengelig med både enstyrke, bifokale og progressive brilleglass. Dersom det er viktig for deg å ha en vernebrille som beskytter mot sollys er det også mulig å få transisjonsbelegg på glassene. Dersom det begynner å bli en stund siden du sist var hos optiker, anbefales det å reservere en time før du kjøper et nytt par vernebriller.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre vernebriller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

 Nordic Protection vernebriller

Nordic Protection logo

Nordic Protection AS ble etablert i Haugesund i 1999. Siden starten, har firmaet har produsert vernebriller med styrke, og har Norges ledende ekspert på øyebeskyttelse for arbeidsmiljø. Nordic Protection selger eksklusivt gjennom sitt nettverk av optikere.

Bestill synsprøve