Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Caterpillar vernebriller

Synsenteret i Stavanger fører flere forskjellige typer Cat vernebriller med og uten styrke. Tanken er at du ikke skal bare ha et par vernebriller som gir deg den nødvendige tryggheten og komforten du krever, men også i den stilen du liker. Enten du liker den klassiske, sporty eller enkle stilen, så har Synsenteret i Stavanger det mest sannsynlig.

Hvis det er en stund siden sist synskontroll kan det være en god ide å reservere synstest hos en av våre optikere. Optikerene våre vil da kontrollere eventuelle synsendringer, men også generell øyehelse.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre vernebriller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

 

Kan Caterpillar vernebriller dekkes av arbeidsgiver?

Ja. Ettersom alle Caterpillar vernebriller er CE godkjente, som gjør at de dekkes av arbeidsplassen.

Nyttig informasjon om Caterpillar:

  • Sideskjoldene i polycarbonate er spesialdesignet for å maksimal beskytte og minimal forstyrrelse.
  • Neseputene er regulerbare og brillene er lette å tilpasse.
  • Brillene er godkjent etter gjeldende standarder som betyr at brillene kan brukes kontinuerlig.
  • Alle modellene er produsert etter BS EN ISO 9001:2000. Hver innfatning er CE-merket og oppfyller følgende standarder: BS EN 166, BS EN 1811 (nikkelfritt), BS EN 12870 (generell standard for brilleinnfatninger).  

 

Caterpillar vernebriller

Cat Vernebriller Logo

Caterpillar Inc. var etablert i Stockton, California April 15, 1925. Helt fra begynnelsen har selskapet fokusert på produkter og tjenester til bygg- og annleggsbransjen. Caterpillar er vel mest av alt kjent for sine anleggsmaskiner, men har etterhvert blitt et viktig merke for verneutstyr, inkludert vernebriller.

Bestill synsprøve