Ledig stilling
Synsenteret Stavanger

Carl Zeiss vernebriller

Synsenteret Stavanger kan tilby Carl Zeiss vernebriller med og uten styrke. Vernebrillene produseres etter strenge optiske og mekaniske krav. Vi tilpasser vernebrillene slik at de passer ditt syn. Er det mer enn et år siden var hos optiker sist, kan det lønne seg å reservere en ny time.

Godt syn gjennom hverdagen og på fritiden for optimal konsentrasjon og fokus og selvfølgelig lek. Synet er viktig for alle og dette er vi derfor veldig opptatt av. Alle våre vernebriller er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Etter en synstest hos en av våre optikere kan vi hjelpe deg og finne riktige briller med riktig styrke som står i stil til både smak og ditt aktivitetsnivå. Vi har også et bredt utvalg av andre merker som du kan lese om her.

Carl Zeiss vernebriller

Carl Zeiss Vernebriller logo

Zeiss var etablert av Carl Zeiss i Jena, Tyskland i 1846. Den optiske butikken skiftet etterhvert fokuset sitt til å designe og lage mikroskop. Zeiss ble kjent for de medisinske optiske produktene som var de beste tilgjengelig på den tiden. Innen første verdenskrig hadde Zeiss rukket å bli kjent for å være verdens største kameraprodusent. I 1912, mer enn femti år etter firmaet ble etablert, begynte bedriften å lage briller basert på all den optiske erfaringen de hadde. Den første brillen som ble laget av Zeiss gjorde det mulig å se skarpt selv når man ikke bare så rett frem. Selskapet har også lang erfaring med å designe innfatninger og brilleglass som tilfredstiller de høye kravene som stilles til vernebriller.

Bestill synsprøve